Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/c/2/f/andreasagro.com/httpd.www/wp-content/themes/oliver/framework/Custom-Metaboxes/init.php on line 746 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/c/2/f/andreasagro.com/httpd.www/wp-content/themes/oliver/framework/Custom-Metaboxes/init.php on line 746 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/c/2/f/andreasagro.com/httpd.www/wp-content/themes/oliver/framework/Custom-Metaboxes/init.php on line 746 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/c/2/f/andreasagro.com/httpd.www/wp-content/themes/oliver/framework/Custom-Metaboxes/init.php on line 746 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/c/2/f/andreasagro.com/httpd.www/wp-content/themes/oliver/framework/Custom-Metaboxes/init.php on line 746 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/c/2/f/andreasagro.com/httpd.www/wp-content/themes/oliver/framework/Custom-Metaboxes/init.php on line 746 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/c/2/f/andreasagro.com/httpd.www/wp-content/themes/oliver/framework/Custom-Metaboxes/init.php on line 746 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/c/2/f/andreasagro.com/httpd.www/wp-content/themes/oliver/framework/Custom-Metaboxes/init.php on line 746 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/c/2/f/andreasagro.com/httpd.www/wp-content/themes/oliver/framework/Custom-Metaboxes/init.php on line 746 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/c/2/f/andreasagro.com/httpd.www/wp-content/themes/oliver/framework/Custom-Metaboxes/init.php on line 746 AndreasAgro Întrebări frecvente | AndreasAgro

Întrebări frecvente

faq

Muncă înregistrată?

Bineînţeles, munca este înregistrată. Se lucrează în Danemarca și Germania. Angajaţii încheie contract direct cu compania daneză, în biroul din România, în limba română.

 

Cunoaşterea limbii străine este obligatorie? Fără cunoştinţe minime de limba engleză sau germană nu se poate aplica pentru nici o poziţie? Se poate lucra în grup dacă unii membrii vorbesc engleză sau germană?

Este nevoie de cel puţin un nivel de bază de cunoaştere a limbii engleze sau germane, acesta este cerinţa clientului în toate cazurile pentru a comunica şi pentru a înţelege cerinţele legate de munca prestată. În grup este posibil să se lucreze şi fără cunoştinţe de limbă, dar cererile pentru grupuri sunt destul de rare şi de obicei pe durată scurtă. Necunoaşterea limbii face imposibilă plasarea angajatului la un alt proiect.

 

Cât este salarul?

Salariile diferă în funcţie de tipul muncii: sunt diferenţe între salariile pentru personal calificat sau necalificat, diferă pentru diferitele munci agricole şi pentru diferitele meserii. Bineînţeles, pentru fiecare ofertă concretă avem o salarizare concetă şi discutăm acest aspect cu fiecare persoană în parte la momentul potrivit.

În cazul muncilor din Germania, salarul este în concordanță cu prevederile din sistemul  german privind salariile.

 

Câte ore se pot/trebuie lucrate zilnic? Trebuie/ se poate lucra în fiecare zi?

Minim sunt asigurate 40 de ore pe săptămână, dar în majoritatea cazurilor se poate lucra mult mi mult de atît. Diferitele activităţi se pot presta în diferite intervale zilnice/săptămânale, dar 1 zi de odihnă pe săptămână este asigurată pentru toţi angajaţii.

 

Transportul este plătit de companie?

În cazul proiectelor scurte compania plăteşte pentru transport, în cazul proiectelor lde durată lungă angajatul trebuie să-şi plătească transportul. Cheltuielile mai mari de 650 RON, sunt suportate de companie.

 

Când începe munca? În cât timp după interviu se poate călători?

Primim cererii de la  clienţii nostrii continuu, data de începere este imediată sau în 2-3 de zile se poate călătorii. În acest interval scurt  nu avem timp pentru publicarea postului. Cu ocazia interviului personal, în funcţie de calificare, experienţa profesională, cunoştinţele de limba engleză, durata pentru care doriţi să lucraţi, noi pe baza experienţei noastre de câţiva ani vă putem spune estimativ când va apare o posibilitate de muncă pentru dvs.

 

Cât de des se poate veni acasă?

La începerea unei munci în primele săptămâni, lună nu este recomandat (bineînţeles se poate discuta de la caz la caz), şi pe parcurs trebuie să.

 

Cazarea este asigurată?

Cazarea cu toate utilitățile incluse, este asigurată de companie. Se asigura condiții pentru prepararea hranei. Cheltuielile legate se masă sunt suportate de angajat.

 

Cum este cazarea?

Cazarea este cât  se poate de aproape de locul de muncă. Se asigură condiții pentru igiena personală și prepararea hranei. Fiecare angajat are camera lui proprie. Pentru fiecare ofertă de muncă angajatul primește informați cu privire la condițiile (tipul, mărimea, dotarea) legate de cazare.

În cazul muncii în Germania, oferim ajutor în organizarea transportului și a cazării, cheltuielile însă vor fi suportate de angajat.

 

Ce mijloace de transport pot fi folosite?

De obicei cazarea este cât se poate de aproape de locul de muncă: distanța se poate parcurge pe jos sau cu bicicleta. În majoritatea cazurilor gazda îi pune la dispoziția  angajatului o bicicletă pentru a ajunge la locul de muncă, la magazin, etc.. În Danemarca bicicleta este considerată un mijloc de transport de bază.

 

La ce distanță este cel mai apropiat magazin ?

Locurile de muncă sunt la ferme, în afara orașelor, la câțiva kilometrii distanță de acestea, sunt accesibile cu bicicleta.

În Germania, în cazul în care este vorba despre muncă în domeniul agricol, cazarea este asigurată la fermă; în cazul în care se lucrează la fabrică, depozit, etc. cazarea este în oraș în locuințe închiriate. Se asigură cameră proprie pentru fiecare angajat.

 

Trebuie să duc cu mine haine de lucru  sau o să primesc acolo?

În cazul în care nu este nevoie de un echipament special, doar haine de lucru simple pentru efectuarea muncii, angajatul trebuie să își asigure aceste haine pe cont propriu. În cazul echipamentelor speciale acestea sunt asigurate de către angajator.

 

Cât durează muncile ?

Începând de la munci de scurtă durată de câteva săptămâni, până la munci cu durată lungă de câțiva ani există toate variantele intermediare. Profilul principal fiind în agricultură, durata muncilor oferite este profund influențată de sezonalitate.  În general putem spune că în agricultură, forța de muncă calificată cu experiență în creșterea animalelor poate avea un loc de muncă asigurat pe toată durata anului, cei cu experiență în cultivarea plantelor au de lucru în număr mare,  începând din primăvară până toamna.

Dacă cineva dorește să continue să lucreze mai mult decât durează munca pentru care a plecat, el poate fi reorientat spre un alt loc de muncă potrivit experienței lui.

Pentru a vă accomoda pe termen lung în Danemarca, într-un mediu nou, pentru a testa condițiile, ar putea fi o soluție practică acceptarea unei munci pentru o perioadă mai scurtă.

În Germania muncile în fabrici, depozite, etc. sunt în general pe durate medii și lungi.

 

Sunt obligată să accept munca oferită?

Noi vă contactăm cu o ofertă de muncă, dacă pe baza datelor înregistrate în urma interviului, datele dvs. sunt în concordanță cu cerințele postului – experiență, cunoștințele legate de limbă, etc. Noi vă prezentăm toate detaliile ofertei (tipul muncii, perioada, condiții legate de cazare, etc.), răspundem la toate întrebările ivite. În cazul în care sunteți de acord și acceptați condițiile, vă propunem clientului, dacă nu vă păstrăm în baza de date și o să vă contactăm în cazul unor oferte viitoare. Dacă nu sunteți de acord cu unele condiții, putem discuta despre asta și o să luăm în considerarea în cazul posibilelor oferte viiroare.

Kövess minket!